Waterlodge | 4 Pers.
Beoordeling
9.1
Transport type
ev
Zwembad
Nee
Huisdieren
Ja

Waterlodge | 4 Pers.

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
Deze Waterlodge is jouw heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is met het hele gezin óf je vrienden. Zowel binnen als buiten.
Omschrijving Waterlodge | 4 Pers.
De Waterlodge voor 4 personen is een heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is. Zowel binnen als buiten. Deze schitterende woning is, de naam zegt het al, direct gelegen aan een fraaie waterpartij. En helemaal in harmonie met de omgeving. Door de extra slaapkamer is er plek voor het hele gezin!De opzet van dit heerlijke huis is bijzonder ruim. Met een grote living, een grote slaapkamer, een slaapkamer met stapelbed, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer, met een luxe open keuken die vanzelfsprekend van alle gemakken is voorzien, heeft aan de waterzijde grote ramen. Deze zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar verbinden ook binnen met de buitenwereld.Vanaf het terras is er een trapje naar een in het water gelegen vlonder. Ideaal voor de afvaart van een kano of supboard. Maar ook een eigen steiger waar je lekker kunt lezen of borrelen. Al dan niet met de

Faciliteiten

Populaire glamping locaties
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
Glamping tent La Gran Vida | 7 Pers.

»

5/5