Glamping in Zuid-Holland

Zuid-Holland, een provincie met een rijke geschiedenis en diverse landschappen, biedt een boeiende glamping-ervaring in het westen van Nederland. Met zijn bruisende steden, uitgestrekte stranden en culturele schatten is Zuid-Holland een ideale bestemming voor een gevarieerd glamping-uitje. Ontdek de glamping-opties in de Zuid-Hollandse plaatsen Ouddorp, Rockanje, Scheveningen en Leiden.

Land
Land
Toon meer
Regio
Regio
Toon meer
Plaats
Plaats
Toon meer
Accommodatie
Accommodatie
Hotelstudio Deluxe | 2 Pers.

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

»

4/5

Ouddorp ideaal voor watersporters

Ouddorp, gelegen aan de Noordzeekust, is een ideale bestemming voor strandliefhebbers en watersporters. Verblijf in comfortabele glamping-accommodaties op korte afstand van de brede zandstranden. Geniet van zonnebaden, windsurfen en strandwandelingen. Verken het charmante centrum van Ouddorp en proef heerlijke visgerechten in lokale restaurants. Bezoek Ouddorp voor een ontspannen glamping-ervaring aan zee.

Glamping in Rockanje

Rockanje, gelegen aan de rand van het prachtige Voorne-Putten, biedt een veelzijdige glamping-ervaring met natuurlijke schoonheid en activiteiten voor het hele gezin. Hier kun je verblijven in luxe glamping-accommodaties te midden van duinen en bossen. Verken het strand, maak wandelingen in het nabijgelegen Voornes Duin, en bezoek historische bezienswaardigheden zoals Kasteel Rockanje. Ontdek Rockanje voor een gevarieerd glamping-uitje.

De bruisende badplaats Scheveningen

Scheveningen, een bruisende badplaats aan de Noordzeekust, staat bekend om zijn strandcultuur en entertainment. Verblijf in comfortabele glamping-accommodaties op loopafstand van het strand en de Scheveningse Pier. Geniet van zonnebaden op het strand, proef verse visgerechten in de strandpaviljoens en verken attracties zoals SEA LIFE Scheveningen. Bezoek Scheveningen voor een levendige glamping-ervaring aan de kust.

Cultuur en geschiedenis in Leiden

Leiden, een stad doordrenkt van geschiedenis en academische traditie, biedt een glamping-ervaring met een vleugje cultuur. Hier kun je verblijven in luxe glamping-accommodaties en de stad verkennen. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals de Leidse Burcht en maak wandelingen langs de grachten. Ontdek het culturele erfgoed van Leiden en geniet van lokale lekkernijen. Bezoek Leiden voor een boeiende glamping-uitje.